Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tırnağımla ilgili çok önemli bi problemim var

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

tırnağımla ilgili çok önemli bi problemim var

arkadaşlar merhabalar...ya bu site harbiden çok sağlam..düzenleyenlerin ellerine sağlık bu kadar detaylı incelememiştim..neyse..benim tırnağımla ilgili çok önemli bi problemim var arkadaşlar..küçük yaşlarda tırnağım kapıya sıkışması yüzünden düştü ve tekrar tutması çok zor oldu..şimdi birkaç yıldır gitarla uğraşıyorum ve orta parmak tırnağım çok ciddi sorun yaratıyo..elektro çalsam problem pek olmaz ama ben klasikte ilerlemek istiyotum ve bu durum psikolojimi acaip etkiliyor..internette plastik cerrahide lazerle tırnak yatağının düzeltilip bu gibi sotunların giderildiğini okudum.bilgisi ya da tavsiyesi olan varsa çok acil bi fikir bana lütfen..kafayı yicem yani...kendinize i bakın.

oncelıkle sıteye hoşgeldın cemo de lucia,tırnagı ıle ılgılı sorun yaşayıp pinpong topu kullanan dünyada birçok gitarist var,ucuz ve pratik bir çözum.ayrıca tırnaga çok yakın bı yapısı ve tonu oldugunu soyluyorlar.

Yorum

onurcum çok teşekkürler tavsiyen için ama kastettiğin aleti biraz tarif edebilirmisin yani yapısı nasıldır kullanımı nasıldır ve yani etkililiği nedir?ayrıca bu arada benim tırnağımın -orta parmak tırnağımın- sol kısmında hafif bi eksiklik olduğundan sol taraf öne çok eğik bunu da göz önünde bulundurup beni bilgilendirirsen sevinirim...ayrıca hoşbuldur...

Düzenleyen - cemo de lucia on 11/07/2006 13:14:37

Düzenleyen - cemo de lucia on 11/07/2006 13:15:48

Yorum

aslında tam olarak alet sayılmaz ,tırnagının olmasını istediğin şekilde pınpon topunu kesip japon ya da onun gibi kuvvetli bi yapıştırıcıyla yapıştırıyosun,kırılmadıgı surece ıdare edıyor.

Yorum

sevgili cemo de lucia arkadaşım:benimde işaret parmak tırnağım seninkiyle aynı durumda.aynı şeyler benimde başıma geldi.ben bu problemi her gün törpü yaparak halletmeye çalışıorum.çalarken biraz ağrı yapabilir ama zamanla geçio.benim önerim bu hergün törpüleyerekde yapabilirsin.umarım sorununu en kısa zamanda çözersin cemo de lucia kardeşim.kolay gelsin. saygılar

Yorum

arkadaşlar çok teşekkürler çözüm önerileriniz için insanın sorunlarını anlayan birileri ile paylaşması da haifletiyor kendini walla...neyse kendinize iyi bakın..bi de site o kadar içerikli ki her yerden bişe çıkıyor..mesela şu gitar vcd leri ya da albüm alışverişlerini tam olarak nasıl yapıyor millet? pek anlamıyom da yani yeni olduğum için..neyse tekrar çok teşekkür ederim...ayrıca segovia kardeşime de acil şifalar..(çünkü gerçekten hastalık ve insanı hele de klasik ya da flamenco ile uğraşıyorsa yıpratıyor bu tırnak meselesi) saygılar...

Yorum

arkadaşlar bilginize bunun için ben yurtdışından bir törpü kullanıyordum artık burda da satılıyor.
              Elmas yapımı ve müthiş birşey.Internette satılıyor eczaonline diye bir yer.
              Ismi DIAMONDGLASS zaten cam törpü diye yazarsanız ilk sayfa da çıkıyor.Uğraşmayın zımparayla filan bunu deneyin bana dua edeceksiniz.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X